RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

29.06.2017

Perrier te gast bij RMB

Een 'verfrissende' verrassing bezorgde de RMBers een buitengewone werkdag

Perrier te gast bij RMB

Een bijzonder 'verfrissende' verrassing bezorgde de RMBers een onalledaagse werkdag. Het merk Perrier organiseerde voor hen immers een te gekke happening in de Rolin Ruimte…

 

 

Op 1 juni geloofde het RMB-team zijn ogen niet! Hun kantoor werd immers ingepalmd door telegeleide vliegende vissen en een troep speelse 'Parijse' obers met snor… Deze grappige figuren gaven eerst een act ten beste met amusante animatie en acrobatische dansen, en serveerden vervolgens een heerlijke alcoholvrije cocktail.

“Ladies and gentlemen, your attention please for a moment extraordinaire…”

De aanleiding voor deze actie? De opname van een videospot voor de nieuwe Perrier-campagne, in muziek gezet door SecondFloor. De moderne, kleurrijke en lichte kantoorruimte van de regie, samen met de dynamische en 'Remarkable' werksfeer, creëerden de ideale omgeving om deze Perrier-clip te realiseren.

Met deze campagne, #SayNoToOrdinary genoemd, wil Perrier het dagdagelijkse bestaan van de Belgen die dorsten naar iets 'extraordinair' doen bruisen. Een reeks minifilms en 'memes' verschenen op de website en facebookpagina van het merk tonen verschillende 'extraordinaire' situaties.