RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

06.03.2018

BVR viert 20e verjaardag

Van 23 juni tot 16 september doorkruist 'Le Beau Vélo de RAVeL' Wallonië

BVR viert 20e verjaardag

Het RAVeL-fietsroutenetwerk (Réseau Autonome des Voies Lentes) verwelkomt voor de 20e keer op rij de vrolijke Beau Vélo-fietsers. Deze speciale editie staat in het teken van de jeugd en openheid voor anderen. Als dat geen reden is om op de fiets te springen… en ons sponsoringaanbod te ontdekken!

Dit jaar trekt het peloton van 'le Beau Vélo de RAVeL' door 13 Waalse steden en dorpen. Genappe (Genepiën), Waremme (Borgworm), Antoing, Namen… allemaal streken die de volgende zomer, tussen 23 juni en 16 september, in de kijker zullen staan. Jong en oud worden nu al uitgenodigd om zich in te schrijven voor deze veelbelovende 2018-editie.

Fietsen is echter niet de enige activiteit die op het menu staat van een 'Beau Vélo de RAVeL'-dag. Tijdens elke etappe worden er ook tal van animaties en sportieve uitdagingen georganiseerd. Deelnemen is dus de boodschap!

Openstaan voor anderen betekent dat er ook buitenlandse journalisten te gast zullen zijn. Voor de 20e editie van dit 'fietsersballet' nodigen de organisatoren hen immers uit om Wallonië en zijn inwoners overal ter wereld aan te prijzen. 

Het evenement wordt live en uitgesteld uitgezonden op VivaCité en La Une. Globetrotter Adrien Joveneau, die iedereen de wereld en zijn bewoners laat ontdekken, staat met zijn tandem en radiozender aan de start van elke etappe. Hij zorgt ervoor dat de zowat 573.631 dagelijkse luisteraars die de kerndoelgroep van VivaCité vormen elke rit van deze Waalse fietsronde van binnenuit kunnen meebeleven. Wie liever de beelden van een etappe op tv bekijkt, krijgt 's anderendaags op La Une een volledig verslag van het gebeuren.  

Naar jaarlijkse gewoonte bieden La Une en VivaCité adverteerders de kans om op dit niet meer weg te denken regionale evenement van de partij te zijn. Mis dus deze unieke kans niet om partner te worden van de 20e editie van 'le Beau Vélo de RAVeL'.