RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

22.11.2017

Viva for Life 2017

Vijfde editie Viva for Life slaat tenten op in hartje Nijvel

Viva for Life 2017

De 5e editie van deze buitengewone actie, gesteund door RMB, zet zijn glazen kubus overeind op de Grote Markt van Nijvel. Nolwenn Leroy wordt dit keer, na Julien Doré die verleden jaar het peterschap aanvaardde, meter van de actie.

 

De 5e editie van Viva for Life vindt plaats van 17 tot 23 december 2017 in Nijvel. De stad rekent op de steun en vrijgevigheid van alle inwoners van de provincie Waals-Brabant en de Federatie Wallonië-Brussel om het recordbedrag dat in 2016 werd ingezameld te overtreffen: 3.452.310 € !

Het is Nolwenn Leroy, meter van deze 2017-editie, die Sara De Paduwa, Ophélie Fontana en Cyril op 17 december in het glazen huis zal opsluiten, voor een solidariteitsmarathon van 144 uren tegen kinderarmoede!

Eens te meer steunt de RTBF de actie: de drie presentatoren Sara De Paduwa, Ophélie Fontana en Cyril maken gedurende 144 uren ononderbroken live radio op VivaCité. Deze marathon wordt ook online (op vivaforlife.be en RTBF Auvio) en op de sociale netwerken (Facebook, Twitter en Instagram) uitgezonden. Op La Une presenteert Sébastien Nollevaux, samen met Anne-Laure Macq, acht tv-uitzendingen (zes keer 1 per dag, en twee primes voor de start- en slotshow van de actie).

Het 'Viva for Life'-initiatief kan rekenen op een krachtig crossmediaal aanbod dat overal in België (h)erkend wordt. Het wordt ook gesteund door voortreffelijke sponsors: Belfius Bank & Verzekeringen, Planet Parfum, ORES, APAQ-W, de Nationale Loterij, Broze.

 

 

Meer details over de 5e editie van Viva for Life vindt u in het persdossier