RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

12.02.2018

Programmering Valentijn

Op 14 februari vieren VivaCité en Classic 21 de liefde en Cupido

Programmering Valentijn

Op 14 februari is het Valentijn, het feest van de geliefden. En om deze bijzondere dag te vieren zenden VivaCité en Classic 21 dan speciale Valentijnsprogramma's uit.

 

Valentijn is volgens de traditie weliswaar het feest van de 'officiële' paren, maar VivaCité pakt dan uit met een heel origineel concept: twee luisteraars die nog vrijgezel zijn en elkaar niet kennen krijgen de kans aangeboden om samen een uitzonderlijke dag door te brengen.

Op 14 februari zullen deze twee personen, vooraf ingeschreven op de website van de radio en vervolgens geselecteerd door een mini-jury van de RTBF (Sara De Paduwa, Maximilien Dienst en David Jeanmotte), hun dagprogramma van uur tot uur ontdekken. De luisteraars kunnen hun avonturen volgen via live interventies van Benjamin Maréchal die zo zijn 1e special event op VivaCité presenteert.

Classic 21 gaat, uiteraard, meer de rocktoer op. Het klopt dat rockers enkele van de mooiste ballads ooit hebben gecomponeerd… Sinds 6 februari konden de luisteraars van classic21, via de website classic21.be, een lijst van de beste songs samenstellen. Op 14 februari 's avonds presenteert Laurent Debeuf deze playlist live als de 'We Will Rock You'-top.  

Bovendien kan een luisteraar op 14 februari 's ochtends, in de 'Morning Club' van Eric Laforge, een 'rockmantic' verblijf in Londen winnen, mèt de uitverkorene van zijn hart.