Ontdek onze campagnes

Durf jezelf te onderscheiden

Terug naar galerij

Topzomer met NRJ & Desperados

  • ALKEN MAES
  • NRJ
  • F.L.A.S.H.
  • SOCIAL NETWORKS

NRJ & Desperados creëren een zomerse sfeer, met respect voor de gezondheidsregels

De evenementen die gewoonlijk de zomer van de jonge Belgen opvrolijken, werden door de coronamaatregelen geannuleerd. RMB, The Story Lab en NRJ sloegen de handen ineen om tijdens de vakantieperiode toch een feeststemming te creëren. Zo kwam het 'NRJ Extravadance dans ton salon'-project tot stand. Met 'Desperados', het met tequilasmaak verrijkte bier van Alken Maes, bleven optimisme en goed humeur verzekerd, ondanks de opeenvolgende samenkomstbeperkingen.

 

Het idee is om middagen of avonden op touw te zetten thuis bij de luisteraars, met respect voor de maatregelen rond veiligheid, social distancing en gezondheid. Luisteraars die thuis een party willen laten organiseren, moeten zich eerst inschrijven voor een wedstrijd en die uiteraard winnen.

 

Het concept is eenvoudig: NRJ zorgt voor alles! Op de afgesproken datum rijdt een NRJ-team met een truck voorzien van een geluids- en lichtinstallatie, goodies en drankjes naar de winnaar. Ter plaatse zijn een fotograaf en videast aanwezig om de beste momenten van het evenement op beeld vast te leggen.

 

Een NRJ-dj en -presentatoren zorgen voor de nodige ambiance!

 

Discover the case