RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

27.02.2018

Viva for Life: de balans

104 projecten gefinancierd
dankzij Viva for Life-giften

Viva for Life: de balans

Twee maanden nadat de benefietactie Viva for Life zijn 5e editie met een recordbedrag (4.115.330 euro) afklokte, maakte de RTBF op maandag 5 maart bekend welke 104 verenigingen financiële steun zullen ontvangen.

 

 

141 verenigingen dienden een aanvraag in voor steun en 104 projecten die kinderarmoede aanpakken werden geselecteerd door de jury, voorgezeten door Bernard De Vos, kinderrechtencommissaris van de Franse gemeenschap. De verenigingen zullen de financiële hulp hoofdzakelijk besteden aan personeelsuitbreiding (84%), werken of materiaal (10%) of de aankoop van voertuigen (6%).

In enkele jaren tijd slaagde de actie Viva for Life erin een volwaardige rol te spelen in de strijd tegen kinderarmoede en forse steun te bieden aan verenigingen die in aanmerking komen voor een donatie.

RMB wil de mediabureaus nogmaals van harte bedanken voor hun generositeit. We geven nog even mee dat we samen 18.420 euro inzamelden. RMB is ook de merken en adverteerders zeer dankbaar voor hun aandeel in deze prachtige solidariteitsactie.

 

Laten we afspreken om ons volgend jaar allemaal samen nog meer in te zetten voor een geslaagde benefietactie.