RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

15.05.2018

Eerste nieuwkomer bij T&R

Gaetan Doucy is een van de nieuwe medewerkers die in maart bij 'T&R' begonnen

Eerste nieuwkomer bij T&R

Gaetan Doucy begon in maart bij 'Trading & Revenue' om er het team 'Campaign Experts-mediabureaus' te versterken. Met een dubbel diploma op zak is Gaetan vooral geboeid door de constante evolutie van media en communicatie…

Gaetan behaalde twee Masters: Multidisciplinary Translation en Management Science (richting Marketing). De ruime ervaring die hij opdeed als salesperson in de grootdistributie, als bankier bij Monte Paschi en recent als verantwoordelijke operaties in een logistiek bedrijf, scherpte zijn contactvaardigheden fors aan. Door te kiezen voor RMB greep hij de kans om te groeien in een sector die zich voortdurend vernieuwt en stelt hij zijn kwaliteiten ten dienste van "een bedrijf dat belang hecht aan het menselijke aspect" dixit Gaetan.

Gaetan gaat aan de slag als 'Campaign Expert' in de BU 'Trading', onder leiding van Aurelie Clément. Sinds de nieuwe RMB-organisatie op 3 april 2018 van start ging, evolueerde deze unit naar meer commerciële functies: naast campagnes opvolgen en plannen, treedt het team ook op als contactpunt met de markt, voor alle vragen betreffende RMB, ongeacht het medium. 

 

Met de ervaring en nieuwsgierigheid van Gaetan heeft de afdeling 'Trading & Revenue' een sterke troef in handen!