RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

12.06.2018

Het WK op RMB Insights

'RMB Insights'-app wordt dé WK 2018-troef voor cijferliefhebbers

Het WK op RMB Insights

RMB Insights is de app van RMB Marketing die bereikcijfers en studieresultaten aanbiedt. Deze tool, die groot succes oogstte tijdens Euro 2016, is weer helemaal terug voor het WK 2018 met tal van nieuwigheden. Helemaal gratis. Profiteer er dus van!

Vanaf 15 juni is alles wat u moet weten over de bereikcijfers van het WK 2018 binnen klikbereik. De ochtend na elke wedstrijd bezorgt RMB Insights u de tv- en internetcijfers voor verschillende doelgroepen.

Op de app vindt u zowel de tv-bereikcijfers en -marktaandelen van alle wedstrijden, als de GRP van de reclameblokken en het profiel van de kijkers.

De RTBF zendt alle 64 wedstrijden live uit op La Une, La Deux én Auvio. RMB Insights evolueert en past zich aan: ontdek, exclusief, het bereik van de wedstrijden die live worden uitgezonden op het digitale platform van de RTBF. Informatie over het profiel van de Auvio-bezoekers zal ook beschikbaar zijn.  

Open de app en selecteer de rubriek 'FOOT' om te browsen in de cijferpagina's van de verschillende wedstrijddata op de kalender.

Download snel de 'RMB Insights'-app en neem een duik in het hart van het WK Voetbal 2018. De app is gratis beschikbaar via App Store voor uw iPad of iPhone, en via Google Play voor Android-toestellen.

 

RMB, uw WK-partner!