RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

21.08.2018

NRJ duikt met Coca-Cola

F.L.A.S.H. bracht de 'Coca-Cola Big Air' waterglijbaan naar de NRJ Summer Tour

NRJ duikt met Coca-Cola

Op 27 juli brachten het F.L.A.S.H.-team en het mediabureau UM de 'Coca-Cola Big Air' naar de NRJ Summer Tour. In deze periode van extreme hitte werd de gigantische waterglijbaan van de sponsor door de luisteraars van NRJ onthaald als een 'coole' attractie…

Van 21 juli tot 17 augustus, één vrijdag op twee, tussen 16u00 tot 20u00, trok NRJ met zijn NRJ Summer Tour naar de vakantieplaatsen van de luisteraars.

De zomerradio verwende zijn fans met liveconcerten in vier Waalse steden. Telkens was er een 'NRJ-artiest' te gast (Aya Nakamura, Ben’Do, Viini, Mosimann…). Op het menu: interview, showcase en mogelijkheid om de uitzending live bij te wonen.

Op 27 juli deed de NRJ Summer Tour het domein van de Lacs de l'Eau d'Heure aan, de grootste toeristische site van Wallonië. In samenwerking met mediabureau UM nodigde het F.L.A.S.H.-team van RMB er Coca-Cola uit als main sponsor. De 'Coca-Cola Big Air', een gigantische waterglijbaan, bezorgde de liefhebbers van sterke sensaties een glijpartij van ruim 20 meter om dan, gestuwd door een krachtige waterstraal, een spectaculaire duik te nemen in het meer. Coole belevingsmomenten dankzij de combinatie van muziek, magie en fris water!