RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

28.08.2018

NRJ viert start nieuw seizoen

NRJ onthaalt luisteraars op innovatief aanbod, 100% Belgische programmering

NRJ viert start nieuw seizoen

NRJ hield op 27 augustus zijn persconferentie over de start van het nieuwe seizoen 2018-2019. De 'hitradio' onthaalt zijn luisteraars op een innovatief aanbod, 100% Belgische programmering. Drie nieuwe programma's in het bijzonder geven de programmering een boost:

Comeback van een cultuitzending: 'le 6/9'

Tijdens de week wekken Marco, JerM en Frisko de luisteraars elke ochtend met een flinke portie entertainment. Samen serveren ze hun fans een volledig en energierijk ontbijt: muziek, originele informatie, komische maar ook ernstige nieuwsberichten, enz. Ze nodigen zichzelf als het ware uit in het dagelijkse leven van de luisteraars door hun ervaringen te betrekken bij deze van het publiek.

 

 

 

VINZ start bij NRJ

Elke avond, van maandag tot vrijdag, tussen 21u00 en middernacht, vertrouwt de hitradio zijn zendtijd toe aan DE favoriete radio- & webfiguur van de jeugd…Vinz, die een solide reputatie opbouwde bij Fun Radio, krijgt het gezelschap van Lara Bellerose en Nigel voor een volledig Belgisch en komisch belprogramma'

 

 

 

20.000 € voor wie de 'Fugitif' vindt…

De 'Fugitif NRJ', een man of vrouw, doorkruist België en probeert zich zo lang mogelijk te verbergen zonder ontdekt te worden. Elke ochtend geeft 'le 6/9' aanwijzingen die de luisteraars helpen om de 'Fugitif' te ontmaskeren en te vatten. Hij of zij die daarin slaagt, sleept het ongelooflijke bedrag van 20.000 € in de wacht!

 

 

 

En ook nog…

Nog even meegeven dat NRJ ook dé radio van grote muziekevenementen blijft: NRJ DJ Awards (07/11 in Monaco), NRJ Music Awards (10/11 in Cannes) en drie keer een NRJ Music Tour in februari, mei en augustus 2019.

De 'coolste' radio bij de jeugd breidt zijn steunacties voor Belgisch talent uit (NRJ Casting, NRJ Talent 2019, La Bourse NRJ, enz.), net als initiatieven gericht op menselijke of maatschappelijke waarden (100 Minutes pour Changer le Monde, L’objectif zéro carbone, enz.).

Commercials of sponsoring? Aarzel niet contact op te nemen met onze afdelingen Sales en/of Trading & Revenue om te weten welke commerciële kansen NRJ biedt.

Persdossier 2018-2019