RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

18.09.2018

DH Radio breidt aanbod uit

Voor het nieuwe seizoen schakelt DH Radio een versnelling hoger

DH Radio breidt aanbod uit

Gesterkt door een alsmaar beter bereik, startte DH Radio op 3 september het nieuwe seizoen met een nog rijker informatieaanbod. Naast de ochtenduitzending doet een nieuwe informatie-uurschijf haar intrede: 'Le 17-19'!

Alle redacties van de groep dragen bij tot deze uitzending - DH Les Sports, La Libre Belgique en Paris Match - om een heldere en gevarieerde duiding te brengen. Het programma wordt gepresenteerd door Vincent Lorge, een bekende en doorgewinterde journalist. Zoals de naam 'Le 17-19' al aangeeft, vergezelt deze uitzending de luisteraars aan het einde van hun werkdag.

'Le 17-19' zorgt voor een forse toename van ons informatieaanbod in deze uurschijf. Regelmatige rubrieken besteden extra aandacht aan de grote nieuwsthema's van de dag: politiek, economie, sport, consumptie, gezondheid, cultuur in de ruime zin. En een editorial of opiniestuk geeft de luisteraars speciale duiding over het laatste nieuws.

In de nieuweseizoensprogrammering behoudt DH Radio zijn ochtenduitzending gepresenteerd door Emmanuel Beugnet, met om het uur volledige nieuwsberichten, een herhaling van de hoofdpunten, en buurtnieuws gebracht door de redacties van de groep in de verschillende streken.

Naast DH Radio brengen nog vijf andere themawebradio's uw favoriete nummers: DH Radio Rock - DH Radio Relax - DH Radio New Music - DH Radio Love en DH Radio Frenchie, te beluisteren via de gloednieuwe app 'DH Radio' die binnen enkele weken gelanceerd wordt!