RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

17.10.2018

Good Doctor: teaser Seizoen 2

La Une zendt in primeur de 2 eerste afleveringen uit van The Good Doctor - seizoen 2

Good Doctor: teaser Seizoen 2

La Une rondt het eerste seizoen van deze Amerikaanse serie af op donderdag 18 oktober met een schitterende bereikbalans. Terwijl men op dit ogenblik nog bezig is met de opnames van het vervolg, verwent de RTBF ons nu al in primeur met de 2 eerste afleveringen van Seizoen 2.

De serie ging op La Une van start op 23 augustus en elke donderdagavond werden twee afleveringen uitgezonden. Dit eerste seizoen, dat afloopt op donderdag 18 oktober, zal zowel bij de kijkers als de kijkcijfers in het Zuiden hoge toppen gescoord hebben.

Week na week flirtte de ziekenhuisserie met 20% marktaandeel. Voor de 16 eerste afleveringen bedraagt de gemiddelde score respectievelijk 18.4% en 22.2% bij de VVA 18-54 jaar en de Vrouwen 18-54 jaar.

Elke aflevering werd gevolgd door gemiddeld meer dan 370.000 kijkers. Van 23/08 tot 11/10 klimt de dekking 4+ tot 31%. Met andere woorden: bijna een derde van de Franstaligen stemden op een of ander moment af op de serie.

 

 

Quid Seizoen 2?

Seizoen 2 van The Good Doctor, waarvan de opnames nog bezig zijn, wordt later uitgezonden op de RTBF.

Maar om de fans te plezieren zendt La Une de 2 eerste afleveringen van Seizoen 2 in primeur uit op maandag 5 november om 20u30. De eerste film van de 'Séance VIP' zal dan uitzonderlijk zijn plaats afstaan aan de populaire Shaun Murphy!  

De prijs van de reclameblokken (SOA, SOB, SOC en SOD) wordt aangepast aan deze speciale programmering.