RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

20.11.2018

Manager van het Jaar: stem!

Wordt JP Philippot, administrateur-generaal van de RTBF, Manager van het Jaar 2018?

Manager van het Jaar: stem!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Trends-Tendances de verkiezing van de Manager van het Jaar. Jean-Paul Philippot, administrateur-generaal van de RTBF, is één van de 10 kandidaten die door de jury van experten en redacteurs van het blad werden genomineerd. RMB nodigt u uit om te stemmen voor de man die de Franstalige openbare omroep een nieuwe dynamiek geeft!

De 10 kandidaten die door de professionele jury van Trends-Tendances werden genomineerd voor de eretitel 'Manager van het Jaar 2018' zijn inmiddels bekend. Jean-Paul Philippot, administrateur-generaal van de RTBF, is één van de kandidaten die uit een uitgebreide lijst namen werden geselecteerd.  

De jury koos JP Philippot niet enkel voor zijn managerstalent, ook zijn inzet voor de instelling die hij leidt was bepalend: "In een steeds competitiever audiovisueel landschap slaagde Jean-Paul Philippot erin de RTBF een nieuwe dynamiek te geven en de digitale omschakeling te omarmen, met name door een nieuwe organisatiestructuur in te voeren. Ook de financiële resultaten van het bedrijf zijn zeer solide, net als de bereikcijfers van de openbare radio-televisieomroep." (Trends-Tendances, 8 november 2018).

De 2e fase van de 'Manager van het Jaar 2018'-verkiezing ging van start op 19 november: tot 2 december worden de lezers van Trends-Tendances en de kijkers van Canal Z uitgenodigd om te stemmen voor de TOP 5 beste kandidaten. In de laatste fase is de professionele jury weer aan de beurt om de laureaat aan te wijzen. De winnaar wordt officieel bekendgemaakt op 9 januari tijdens de gala-avond van de Manager van het Jaar in Brussels Expo (Paleis 10).

Jean-Paul Philippot staat al 16 jaar aan het hoofd van de RTBF. In 2018, maar ook in het verleden, speelde hij een leidende rol in de evolutie van de Franstalige openbare omroep. RMB nodigt zijn klanten en de reclamemarkt uit om te stemmen voor de administrateur-generaal van de RTBF als erkenning voor zijn inzet en talrijke prestaties:

Wilt u meer weten over Jean-Philippot en zijn nominatie in 'Trends Manager van het Jaar'-verkiezing? Lees dan zeker het artikel in Trends-Tendances van 8 november 2018

Hebt u vragen over het nieuwe organisatiemodel van de RTBF? Meer details vindt u in ons artikel van 14 november 'De nieuwe RTBF op de rails'