RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

03.12.2018

Rijexamen overdoen op La Deux

Op 20 december presenteert La Deux nooit vertoond entertainment rond het rijbewijs

Rijexamen overdoen op La Deux

Een uniek, interactief en live programma: op 20 december brengt La Deux kleurrijk topentertainment rond het rijbewijs. Ontdek voor deze grote primeur het crossmediale sponsoringaanbod van onze commerciële teams…

In België is het rijbewijs al 50 jaar verplicht. Voor de gelegenheid organiseert de RTBF een nog nooit vertoond evenement, live en met publiek, op 20/12 om 20u35 op La Deux!

Live vanuit de voormalige Citroën-garage in Brussel zullen Joëlle Scoriels en Kody, omringd door een bende geestdriftige gasten (Cécile Djunga, Cathy Immelen, Bénédicte Deprez, Jérôme de Warzée, enz) u het theoretische rijexamen (opnieuw) laten afleggen, in realistische situaties die van toepassing zijn in het nieuwe verkeersreglement. Lachen verzekerd!

Een geweldige interactieve avond met tv- en internetkijkers (op Auvio) die op een ludieke manier, vanuit hun luie zetel, hun kennis kunnen opfrissen en hun rijexamen opnieuw kunnen afleggen. Het programma snijdt onderwerpen aan als verkeersveiligheid, alcohol achter het stuur, rijstijlen, enz… maar ook mobiliteit, alternatieve vervoersmiddelen, ruimte voor de fiets, openbaar vervoer en de toekomst van de auto.

Bekende RTBF-figuren (Benjamin Deceuninck, Cédric Wauthier, Maximilien Dienst, Joëlle Scoriels, enz) worden uitgedaagd en moeten hun rijbekwaamheid testen op een gesloten circuit. Nadat ze enkele glazen gedronken hebben om het eindejaar te vieren zullen ze de rijproef overdoen, dit keer onder invloed van alcohol. Wat is het effect op hun reactietijd en rijgedrag?

 

RMB biedt adverteerders de kans hun naam te associëren met deze geweldige primetime-uitzending dankzij een zeer volledig, crossmediaal sponsoringaanbod