RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

03.12.2018

Zesde peter van Viva for Life

Met François Damiens als peter van de 6e edition, verwelkomt VFL de Belgische film

Zesde peter van Viva for Life

Viva for Life verwelkomt de filmwereld: François Damiens, Belgische acteur, humorist en regisseur, is peter van de zesde editie van de benefietactie ten voordele van jonge kinderen in armoede. Hij zal op 17 december de deur van het glazen huis sluiten. 

Alles wat georganiseerd wordt rond 'Viva for Life' zal het eindejaar van de RTBF-media flink opvrolijken.

Nog even meegeven dat het allemaal begint op 17 december wanneer Adrien Devyver, Ophélie Fontana en Sara De Paduwa zich laten opsluiten in de glazen studio in Nijvel, voor een marathonuitzending van 144 uur onafgebroken live radio.

Viva for Life gaat er prat op dit jaar te kunnen rekenen op de steun van François Damiens. Dit supertalent 'van bij ons' is immers de peter van deze zesde VFL-editie. Hij krijgt de opdracht om de deur van de studio te sluiten die zes dagen en zes nachten gesloten blijft.

De zeer geëngageerde Belgische komiek schenkt aan Viva for Life de legendarische auto uit de film 'Mon Ket'. De Citroën BX, bouwjaar 1990, wordt per opbod verkocht tijdens de speciale uitzending 'Les enchères de Viva for Life' die op 16 december tussen 10u00 en 13u00 verschijnt op VivaCité.

 

Lees de persbericht en onze artikel 'Viva for Life op de rails!'