RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

15.01.2019

Trading' breidt uit

RMB verwelkomt Julie Kecskes, de nieuwe 'Campaign Expert' bij Trading & Revenue

Trading' breidt uit

RMB verwelkomt Julie Kecskes als 'Campaign Expert' in de afdeling 'Trading & Revenue'. Julie behaalde haar diploma reclameconsultant van het EFP-centrum en zet zich sinds begin januari vol energie en supergemotiveerd in voor de mediabureaus.  

Julie loopt haar eerstejaarsstage bij Dentsu Aegis als Broadcast Buyer, waar ze haar studies reclame kan combineren met een grote passie voor media. Met een diploma op zak en haar eindwerk over de impact van influencers ingediend, doet ze haar eerste professionele ervaring op in de evenementenorganisatie via de oprichting van een start-up.

Julie wil graag terug actief zijn in de mediasector en stelt sinds 2 januari 2019 haar kennis ter beschikking van RMB. Als 'Campaign Expert' zorgt ze voor de opvolging en planning van de campagnes en is ze een van de contactpersonen bij wie de markt terecht kan voor alle vragen in verband met RMB, ongeacht het medium.  

Julie besluit: "RMB trekt me aan omdat het een innovatieve, inspirerende regie is. Met zijn ruime aanbod diensten biedt RMB de klanten een waaier aan oplossingen opdat hun reclamecampagne zich maximaal kan onderscheiden van de concurrentie. De uitwisseling, teamgeest en ruimdenkendheid van RMB hebben me meteen overtuigd."