RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

14.03.2019

Best Brands: bekroonde merken

RMB is sponsor van de vierde editie van de 'Best Brands Awards'

Best Brands: bekroonde merken

De vierde editie van de 'Best Brands Awards' vond plaats op woensdag 13 maart. De beste merken van het Belgische landschap werden bekroond tijdens het traditionele prijsuitreikingsgala dat dit jaar georganiseerd werd onder de koepel van Docks Dome in Brussel.

De Best Brands Awards werden 15 jaar geleden voor het eerst georganiseerd in Duitsland. Het succesvolle concept werd geëxporteerd naar verschillende landen, waaronder België, dankzij Serviceplan (in partnership met GfK en Media Marketing).

 

De 'Best Brand Awards' bekroonde voor het vierde jaar op rij de Belgische merken of merken die massaal in ons land investeren. Nog even meegeven dat de selectie van deze merken gebeurde op basis van een online studie uitgevoerd bij een representatief panel van Belgische consumenten.

 

Wie de prijsuitreiking bijwoonde op woensdag 13 maart van 18u30 tot23u00 in de Docks Dome beleefde een stijlvolle avond, gepresenteerd door het Parijse duo Lolly Wish & George Bangable. Avondkledij gewenst!

 

Als sponsor van het evenement herbevestigde RMB met zijn aanwezigheid de wens om de innovatie en evolutie van de merken op onze markt te blijven steunen. We feliciteren in het bijzonder Samsung, Coca-Cola en Ikea die dit jaar de eerste drie plaatsen op het podium innemen wat betreft 'Share of Wallet' en 'Share of Soul' bij de Belgische consumenten!

 

Meer info en volledige winnaarslijst per categorie