RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

02.04.2019

NRJ Music Tour in de Wex

Het meest verwachte muziekevenement in België vindt op 1 mei 2019 plaats in de Wex!

NRJ Music Tour in de Wex

De 'NRJ Music Tour' is de grootste gratis muzikale tour in Europa, met bijna 10 concertdata in Frankijk en Duitsland, en vooral twee data in België. Elk jaar zorgt NRJ voor een bruisend evenement dat duizenden enthousiaste luisteraars op de been brengt. Het eerste concert van de Belgische editie 2019 vindt plaats op 1 mei om 19u30 in de Wex van Marche-En-Famenne. Op het programma: Slimane, Clara Luciani, Loïc Nottet, Ally Brooke, HRVY, Jeremy Frerot, Marwa Loud,… Een droom van een affiche!

Voor de gelegenheid verzorgt NRJ een speciale live uitzending tijdens het concert, te midden van een uitbundig publiek en een bruisende backstage. En Wendy en Khalid laten de artiesten een speciaal moment delen met de luisteraars.

 

'Connected' luisteraars kunnen het evenement volgen via #NMTWEX op alle sociale media van NRJ. Ze kunnen er video's, interviews en exclusieve foto's ontdekken.

 

Het evenement is enorm: elk jaar oogst de NMT een geweldig succes bij de luisteraars, niet-luisteraars, artiesten en partners. Adverteerders die zich aansluiten bij de NRJ-concerten zijn zeker van een impactvolle aanwezigheid, met tailormade acties op topmomenten van het jaar.  

 

Alle informatie over ons commerciële aanbod vindt u hier.

 

Afspraak op 1 mei voor een uitzonderlijke muzikale avond!