RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

10.04.2019

Versterking voor T&R

Emilie Staes versterkt de T&R-afdeling als Campaign Expert

Versterking voor T&R

RMB verwelkomt Emilie Staes als 'Campaign Expert' in de BU 'Trading & Revenue'. Emilie die haar diploma Advertising/Marketing aan het IHECS behaalde, zet zich sinds half maart gemotiveerd en vol energie in voor de mediabureaus.

Als IHECS-afgestudeerde in Advertising/Marketing kreeg Emilie eerder al de kans om in twee verschillende professionele werelden ervaring in digitale marketing op te doen, en wel in een start up (Synapse Agency) en een multinational (PepsiCo).

Emilie heeft al lang een passie voor de media- en reclamesector die volgens haar staat voor dynamisme, innovatie en client service. Vooral de impact van reclameacties meten en campagnes van A tot Z opvolgen boeien haar.

"RMB is een belangrijke speler in de Belgische mediasector. De regie wil optimaal inspelen op de behoeften van de klant en hem aangepaste oplossingen bieden om de doelgroep efficiënt te bereiken. De service, het luisteren en de openheid van RMB overtuigden me om de stap te zetten en er helemaal voor te gaan!"

We wensen Emilie van harte welkom bij RMB en de BU 'Trading' waar ze als 'Campaign Expert' aan de slag gaat onder leiding van Florence Sonet.