RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

10.05.2019

1e Festival Musiq3 W-B

Dit najaar vindt de 1e editie van het Festival Musiq3 Waals-Brabant plaats

1e Festival Musiq3 W-B

Het 1e Festival Musiq3 Waals-Brabant vindt plaats van 21/09 tot 06/10/2019. De RTBF wil zich tot een breed en divers publiek richten met toegankelijke, gezellige en kwaliteitsvolle activiteiten. Wat reclame betreft stelde RMB een Radio-TV-Digital-aanbod samen van hetzelfde niveau als dit gloednieuwe evenement.

Net als zijn Brusselse naamgenoot wil ook het Festival Musiq3 Waals-Brabant toegankelijk en gezellig zijn en moet het zowel de klassieke muziek als de muziekmakers (muzikanten, componisten, culturele actoren, enz.) laten ontdekken.

 

Het evenement verloopt in twee fasen:

  • 21/09 tot 29/09: er worden 'reizende' concert-ontmoetingen georganiseerd in heel de provincie, om muzikanten uit de streek en het muzikale en culturele erfgoed van Waals-Brabant te ontdekken.
  • 01/10 tot 06/10: een week in Ottignies-Louvain-la-Neuve biedt de kans om nauw samen te werken met de verschillende culturele actoren van de stad en de universiteit.

 

Als voorproevertje staan op 12 mei een eerste artiestenontmoeting en een concert op het programma in Geldenaken, respectievelijk in het atelier van klavecimbelbouwer Jean-Luc Wolfs en de 'Chapelle Notre-Dame du Marché'.

 

Ontdek hier de volledige agenda van het Festival

 

RMB biedt adverteerders de mogelijkheid om - dankzij een crossmediaal aanbod - hun naam te koppelen aan dit kwalitatief hoogstaand evenement dat breekt met de clichés en stereotypen van de klassieke muziek.

Dit uiterst volledige aanbod omvat aanwezigheid op Radio (Musiq’3 en La Première), TV (La Une en La Trois), digital (musiq3.be), in print (brochures en programma's van het Festival) en field (sponsorlogo op de concert- en activiteitenlocaties).

 

Meer info over het commerciële aanbod