RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

12.06.2019

DH Radio regionaal

RMB wordt commercieel vertegenwoordiger van DH Radio voor regionale adverteerders

DH Radio regionaal

DH Radio werd in 2014 toegevoegd aan RMB's merkenportefeuille voor de reclameverkoop op nationaal niveau. Vanaf 1 juli 2019 zal RMB de zender ook voor de regionale adverteerders commercialiseren. De packs voor de vier Franstalige provincies zijn klaar en de planning is open!

Tot nu toe gebeurden de regionale bestellingen van reclameruimte op DH Radio via onze mediapartner. Vanaf 1 juli wordt RMB de unieke gesprekspartner voor alle reclamereservaties op DH Radio, zowel regionaal als nationaal.

Met de toevoeging van DH Radio regionaal biedt RMB aan de adverteerders van de BU 'Direct Account' extra krachtige audio-oplossingen.

De rechtstreekse klanten voor DR Radio regionaal kunnen kiezen uit 2 formules:

 

  • aankoop via regionale radiopacks waarin DH Radio gekoppeld wordt hetzij aan VivaCité/NRJ, hetzij aan Classic 21/NRJ, hetzij aan Vivacité/Classic 21/NRJ.

    De packs worden verkocht voor de provincies Brussel/Waals-Brabant, Henegouwen, Luik en Namen/Luxemburg. Ze bestaan uit 25 of 40 spots verdeeld over de uurschijven van de ochtendpiek, de ochtend, namiddag en avond.  

 

  • klassieke 'spot per spot'-aankoop voor de hierboven vermelde vier provincies.

    De planning is nu open en de tarieven kunnen ingevoerd worden in de softwares van Mayaweb.

 

Ontdek hier alle details over de beschikbare packs. De tarieven per reclameblok kunt u ook raadplegen op onze website.

 

Graag meer informatie over deze nieuwe commerciële kans? Aarzel niet contact op te nemen met Dominique Beuken, Head of Direct Account, via mail (d.beuken@rmb.be) of op 02/730.47.45