RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

01.07.2019

Welkom Boris Roels

Boris Roels versterkt het RMB-salesteam

Welkom Boris Roels

Boris Roels gaat als Account Manager aan de slag in het team van Françoise Massaux bij de commerciële afdeling van RMB.

Op 3 juni verwelkomden we Boris Roels als nieuwe Account Manager in het team van Françoise Massaux in onze commerciële afdeling. Met een diploma marketing op zak begon Boris zijn carrière in de distributie en de automobielsector. Voortaan wil hij zijn kennis verruimen in de wereld van de reclame die hem bijzonder boeit.

 

"Na een eerste ervaring aan adverteerderskant, kijk ik ernaar uit het reilen en zeilen van een reclameregie te leren kennen. Dankzij mijn ervaring zal ik de klanten makkelijker kunnen begrijpen, hen tegemoet komen en inspelen op hun behoeften."

Boris voelde zich altijd al aangetrokken door de mediawereld, zijn complexiteit, continue ontwikkeling en uitdagingen van morgen: "Niets staat vast en we moeten constant blijven leren".

Waarom RMB? De familiale sfeer van het bedrijf en de mediapartners die de regie in portefeuille heeft spraken Boris meteen aan: "De media die RMB commercialiseert waren mijn eerste motivatiebron. Crossmediaal werken is een groot pluspunt omdat je zo een bijzonder ruime expertise opbouwt. Bovendien waren mijn eerste uitwisselingen met de regie zeer positief. Bij RMB heerst een echt gezellige sfeer. En tijdens de ‘mid year review’ waaraan ik kon meewerken, nog voor ik de uitdaging bij de regie aanging, werd mijn intuïtie al snel bevestigd. Een schitterende introductie!" 

 

 

Het verheugt ons dat Boris ons salesteam komt versterken en wensen hem veel succes!

 

Welkom Boris !