RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

22.10.2019

Vind 'Le Fugitif NRJ'

Na een succesvolle eerste editie in 2018 pakt NRJ opnieuw uit met 'Le Fugitif'!

Vind 'Le Fugitif NRJ'

Begin 2020 lanceert NRJ een tweede editie van 'Le Fugitif'! Het principe? Een voortvluchtige opsporen, waarvan niemand de identiteit kent en die zich zowat overal in Franstalig België kan verschuilen.

Begin 2020 organiseert NRJ opnieuw zijn 'Le Fugitif'-wedstrijd. Een mystery man verlaat de plaats waar het startschot voor de wedstrijd wordt gegeven, en probeert zich overal in Franstalig België zo lang mogelijk te verbergen. Om de luisteraars wegwijs te helpen, geeft NRJ elke ochtend een aantal tips in 'Le Wake Up Show'. De actie is ook te volgen op de sociale media. De eerste luisteraar die 'Le Fugitif' een hand geeft met de vraag 'Bent u Le Fugitif NRJ?' wint minstens 20.000 euro!

 

Een fantastische eerste editie

Na een schitterend eerste succes, lanceert NRJ nu ruim een jaar later, de tweede editie van deze actie. Op 26/09 vond en herkende Thierry, een Brusselse papa van twee dochtertjes, de mystery man en sleepte hij een flinke som in de wacht. Voor deze jonge zelfstandige die net zijn bestelwagen kwijtraakte, was dit een klein 'mirakel'! Zijn reactie zorgde voor heel wat ontroering bij de NRJ-luisteraars, de radioverantwoordelijken en de partners van de wedstrijd…

 

 

Nicolas Fadeur, Brand Manager & Programmadirecteur van NRJ: "Na Australië, Frankrijk en Duitsland streeft het 'Fugitif'-concept nog steeds dezelfde doelstelling na. 'Le Fugitif NRJ' hield Franstalig België 10 dagen lang in de ban. Met de actie konden we onze bestaande luisteraars binden en nieuwe luisteraars aantrekken. Tijdens de wedstrijd was NRJ het Franstalig-Belgische medium dat de meeste volgers op de sociale media lokte, waar dagelijks tussen 6u en 9u een deel van de tips werden gegeven. Wanneer ik de reactie van de 29-jarige Thierry zie, die live in de uitzending 'le 6/9' op NRJ verneemt dat hij 20.000 euro heeft gewonnen, ben ik trots op mijn team dat onze luisteraars elke dag opnieuw geluk en goed humeur brengt".

 

Een nieuwe kans voor de adverteerders

De actie 'Le Fugitif' is uniek op de Belgische markt, met onmiddellijke impact en resultaten op het NRJ-bereik. Het evenement haalt het beste van radio, internet, social media en the field naar boven!

RMB biedt de adverteerders interessante mediareturns om te kunnen deelnemen aan deze tweede grote klopjacht: trailers, quotes, opname in het communicatieplan, tips, product placement,…En de grote lanceringsavond!

 

Ontdek ons commerciële aanbod

 

Graag meer info? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen, of mail naar sales@rmb.be