RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

19.07.2019

The Voice Kids op La Une

Nieuw: 'The Voice Kids' vanaf januari op La Une

The Voice Kids op La Une

Na acht zeer succesvolle seizoenen van 'The Voice Belgique' op La Une, introduceert de RTBF nu een versie voor kids. Het principe blijft hetzelfde: ontdekkingen, emoties, verrassingen en vooral ongelooflijke talenten die, dit keer, tussen 8 en 14 jaar jong zijn.

In januari 2020 verschijnt The Voice in primetime op La Une met iets compleet nieuws: de talenten zijn tussen 8 en 14 jaar jong.

De RTBF licht toe: "Na acht zeer succesvolle seizoenen zet 'The Voice Belgique' een stap opzij voor jong zangtalent uit Brussel en Wallonië met de lancering van 'The Voice Kids'. Fun, verwondering en veel emotie, dat is wat u mag verwachten van deze nieuwe formule van het entertainmentprogramma dat jong en oud voor het scherm samenbrengt in een positieve, enthousiaste sfeer."

De winnende ingrediënten blijven ongewijzigd: Blinds, Duels en Lives worden meesterlijk gepresenteerd worden door de sprankelende Maureen Louys. De volgende Belgische zangvedette in de dop zal drie coaches moeten overtuigen om The Voice Kids te winnen. Het programma wordt uitgezonden op acht uitzonderlijke familieavonden.

De adverteerders kunnen zich uiteraard aansluiten bij dit nieuwe avontuur. In de komende weken worden de commerciële aanbiedingen bekendgemaakt.

We kijken er met spanning naar uit om dit nieuwe 'feel good'-programma te ontdekken.

 

This is The Voiiiiiiiiiice !