RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

27.08.2019

Nieuw NRJ-seizoen op showtoer

Zoals bij elk nieuw seizoen pakt NRJ uit met enkele grandioze verrassingen

Nieuw NRJ-seizoen op showtoer

Op 26 augustus organiseerde NRJ een persconferentie om zijn nieuwe seizoen voor te stellen. Voor 2019-2020 profileert de 'hitradio' zich resoluut als generationeel. Nieuwe stemmen, nieuwe programma's en een comeback om jonge luisteraars en de nauwelijks oudere fans te plezieren.

Nieuw ochtendprogramma

Het team van het ochtendprogramma breidt uit met een nieuwe stem. Tijdens de week, van 06u tot 09u, sluit Shalimar zich aan bij Marco en de hele ochtendploeg (Frisko, JerM en Tiffany) om de gloednieuwe 'Wake Up Show' te presenteren.

Voor Mint-luisteraars en Plug RTL-kijkers is Shalimar zeker geen onbekende. Als gediplomeerd journaliste (IHECS), actrice, reisblogster en mama van twee kinderen zal ze de moeilijke ochtenden van de NRJ-luisteraars wat verzachten.

 

Tanguy presenteert 's namiddags Cauet

Tijdens de week, van 16u tot 20u, brengt Tanguy leven in de brouwerij! De ex-presentator van de 09-12u uitzending zorgt de hele namiddag voor entertainment. Hij zigzagt tussen het 100% Belgische nieuws en de beste momenten (best of) van de dagelijkse uitzending van Cauet op NRJ France.

Op vrijdag 30/08 is Cauet te gast in België om als copresentator de uitzending van 16u-20u op NRJ mee te verzorgen.

 

'Les Fous Duroy' met Olivier Duroy en Audrey

Nieuwe afspraak, elke dag van 20u tot middernacht: 'Les Fous Duroy'. Olivier Duroy en Audrey zitten aan het roer van deze nieuwe, feestelijke uitzending voor 18-44-jarigen.  

Nadat hij zeven jaar lang NRJ-geschiedenis schreef als presentator van de ochtendshow, maakt Olivier Duroy nu zijn comeback op de zender. Hij presenteert het programma samen met Audrey die hij al zeer goed kent.

'Les Fous Duroy' staat garant voor een goed gevoel, diverse gasten en pret in al zijn vormen! Het duo brengt een show met een meer volwassen aanpak dan de andere programma's, getuige onder andere, elke donderdag, een special 'seksualiteit', in het gezelschap van een seksuoloog.

Nicolas Fadeur, Brand Manager / Programmadirecteur NRJ: "Het nieuwe NRJ-seizoen gaat op de showtoer. Het is een nieuwe start voor Olivier Duroy en een nieuwe start voor NRJ, wat ons de mogelijkheid biedt een nieuwe strategie te introduceren. Ik ben heel blij dat Olivier Duroy terug is en dat Audrey nu ook deel uitmaakt van de NRJ-familie".

 

Welkom op de nieuwe nrj.be

De NRJ-website steekt in een nieuw jasje. Hij werd verrijkt met nieuwe content, foto's en video's zodat de luisteraars niets moeten missen van het laatste muzieknieuws of de audio&video-informatie die hen interesseert.

U kunt er NRJ altijd live beluisteren of NRJ Hits TV live bekijken. De 'replay'-rubriek werd verder ontwikkeld voor het herbeluisteren van de radio-uitzendingen.

Het volledig vernieuwde design weerspiegelt het dynamische karakter van NRJ.

Uiteraard is de website responsive ontworpen. En de bezoeker kan er zijn eigen account aanmaken, om onder meer de soort informatie/newsletter te kiezen die hij van NRJ wil ontvangen.

 

 

En ook nog…

Nog even meegeven dat NRJ ook dé radio van grote muziekevenementen blijft: NRJ DJ Awards (06/11 in Monaco), NRJ Music Awards (09/11 in Cannes) en NRJ Music Tour in België.

De 'generationele' radio vergroot het aantal steunacties voor Belgisch talent (zoals NRJ Dream Booster) en initiatieven gericht op menselijke en maatschappelijke waarden (100 Minutes pour Changer le Monde, Smile with NRJ, enz).

 

Commercials of sponsoring? Aarzel niet contact op te nemen met onze afdelingen Sales en/of Trading & Revenue om te weten welke commerciële kansen NRJ biedt.