RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

03.09.2019

LN24 is gelanceerd

Lancering van LN24 op 2 september live vanuit het Europees Parlement

LN24 is gelanceerd

LN24, de eerste Belgische 24/7-nieuwszender, werd officieel gelanceerd op maandag 2 september om 20u00, tijdens een openingsavond in het Europees Parlement. Een historisch kippenvelmoment voor de aanwezige gasten…

Sinds 2 september 20u00 is België een televisiezender rijker. De eerste uitzending van LN24, gepresenteerd door Catarina Letor en Maxime Binet, vond live plaats vanuit het Europees Parlement.

Tijdens de lancering presenteerde het duo een kort debat met Ilham Kadri, CEO van de Belgische groep Solvay, Didier Reynders, minister van Buitenlandse Zaken, en de Franse successchrijver Eric-Emmanuel Schmitt. Deze drie vooraanstaande gasten belichamen de drie thema's die bij de zender voorrang krijgen: economie, politiek en cultuur.

Voor deze grote première gaf David-Maria Sassoli, de nieuwe voorzitter van het Europees Parlement, de zender een eerste interview in het kader van zijn nieuwe politieke start. De journalisten Christine Ockrent en Patrick Poivre d’Arvor, beiden chroniqueurs op LN24, waren ook aanwezig.

De gasten die de lancering hebben bijgewoond, en zich bewust waren dat ze een belangrijke episode in de geschiedenis van het Belgische medialandschap beleefden, hebben het initiatief op stevig applaus onthaald!

Nog even meegeven dat LN24 (afkorting van 'Les News 24') werd opgericht door Boris Portnoy, ex-CEO bij het (audiovisuele) productiehuis Keynews Television, samen met zijn partners en ex-journalisten van L’Echo, Joan Condijts en Martin Buxant.

LN24 verschijnt via alle lokale operatoren en is ook te volgen in het Nederlandstalige deel van het land.

LN24 verschijnt op televisie en online. Alle informatie over LN24.be vindt u op hun website en op de sociale media.

 

Aarzel niet contact op te nemen met onze afdelingen Sales en/of Trading & Revenue om te weten welke commerciële kansen LN24 te bieden heeft.