RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

27.09.2019

RMB ontmoet studenten

RMB nam op dinsdag 24 september deel aan de afterwork georganiseerd door Folle Comm

RMB ontmoet studenten

De vereniging Folle Comm organiseert regelmatig afterwork-ontmoetingen tussen studenten op zoek naar een stage en bedrijven die aankomende professionals willen verwelkomen. RMB die graag jong talent steunt, nam deel aan het evenement dat op 24 september plaatsvond.

Op dinsdag 24 september vond in 'le Flore' in het Ter Kamerenbos een ontmoeting plaats tussen studenten van verschillende scholen die op zoek zijn naar een stage en een groot aantal bedrijven die met stagiair(e)s willen samenwerken. Het was de eerste afterwork-ontmoeting van het nieuwe schooljaar, georganiseerd door Elise Cogels, oprichtster van Folle Comm.

 

RMB nam deel aan het evenement om de verschillende functies in een mediaregie toe te lichten, vooral de functies die een mogelijkheid tot stage bieden. Ons HR-team maakte kennis met de aanwezige studenten om samen hun parcours en verwachtingen te bespreken.

 

De organisatoren van Folle Comm hebben alles in het werk gesteld om de ontmoeting tussen de rode badges (bedrijven) en gele badges (studenten) in aangename omstandigheden te laten verlopen: leuke muziek, cocktails en ontspannen sfeer… een geslaagde afterworkparty waardig.

 

De avond werd met een positieve balans afgerond: heel wat studenten lieten hun kaartje achter bij ons HR-team. De organisatrice van Folle Comm zal ons hun cv bezorgen. Wie weet: misschien zal het klikken tussen RMB en de kandidaat-stagiair(e)s.

 

In elk geval was het initiatief een uitstekende ervaring en een mooie kans om de perfecte 'match' tussen stagiair(e) en werkgever te vinden.