RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

15.10.2021

Black Friday op 26 november

BE READY FOR PEAK SALES!

 

ONTDEK ONZE UITZONDERLIJKE AANBIEDINGEN TIJDENS
DE 'BLACK FRIDAY WEEK',

van 22 tot en met 26 november 2021.

 


DEGRESSIEVE PRIJS (*), VAN DAG TOT DAG

 

Dit jaar valt Black Friday op 26 november. Een dag waar de Belgen reikhalzend naar uitkijken omdat ze dan - in tal van sectoren - kunnen profiteren van extra voordelige prijzen! Bij rmb zijn het de adverteerders en hun merken die van straffe deals kunnen genieten.

  

ONZE COMMERCIËLE ACTIE IS GELDIG TOT NU VRIJDAG 15 OKTOBER 2021, 17U00.
U hebt dus nog maar enkele dagen
om onze 'Black Friday Special'-packs te reserveren met onweerstaanbare condities.

  

Het 'Black Friday Special'-aanbod omvat zes verschillende packs die apart kunnen gekocht worden, maar slechts één keer te koop zijn. Zodra een van de packs door een klant wordt gereserveerd, verdwijnt dit uit het aanbod. Het beschikbare aanbod is beperkt. Snel zijn is dus de boodschap, want… First come, first served!

ONTDEK DAGELIJKS OM 09U00
DE NIEUWE PRIJZEN op DEZE RMB.BE PAGINA!

 

Van meet af aan zit er in de packprijs al een eerste, interessante degressieve korting ten opzichte van de brutowaarde van de voorgestelde reclamecompensatie. Zolang een pack niet is gereserveerd, wordt het de volgende dag aangeboden met een nog grotere korting, enzovoort... Met andere woorden, de prijs van de packs mindert van dag tot dag tot het einde van de actie, nu vrijdag 15/10 om 17u00. De nieuwe korting wordt dagelijks om 09u00 aangekondigd op deze rmb.be pagina.

 

Hoe langer u wacht, hoe meer u dus mogelijk kunt profiteren van een voordelige promotie. Wel met het risico dat het door u beoogde pack de dag voordien wordt weggekaapt door een concurrent. Bereken dus uw kansen!

 

Vraagt u zich nog altijd af of u zou adverteren op of rond Black Friday? Denk eraan dat het fenomeen op de Belgische markt steeds populairder wordt bij uw doelgroep. Bekijk hier de recordcijfers van Black Friday 2020.