RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

31.10.2019

GuiHome verschijnt op de RTBF

De van het web bekende Belgische komiek pakt uit met nieuwe formats op de RTBF

GuiHome verschijnt op de RTBF

GuiHome, de Belgische komiek die bij het grote publiek bekend werd dankzij zijn video's op internet, is helemaal terug. En voor zijn nieuwe avontuur besloot de jonge artiest samen te werken met onze mediapartner RTBF: Auvio zendt elke vrijdagochtend, in primeur, de nieuwe video's van GuiHome uit. Ook zaterdagavond op tv te volgen op La Une!

GuiHome is in België en ook over de grens bekend voor zijn komische video's die op de sociale media te zien zijn en waarin hij met zijn typische humor banale of meer universele onderwerpen behandelt.

 

Nadat hij het de afgelopen maanden wat rustiger aan deed, maakte de jonge videographer inmiddels zijn artistieke comeback. Voor zijn nieuwe project koos hij de RTBF uit als belangrijkste partner: sinds vrijdag 11 oktober presenteert hij exclusief op Auvio zijn nieuwe komische video's 'GuiHome vous détend'. De dag erna (op zaterdag) verschijnen ze om 20u10 op La Une. Daarna post GuiHome ze vanaf zondagavond op zijn eigen YouTube-kanaal.

 

's Vrijdags is de content op Auvio al 's ochtends beschikbaar. En aangezien elke video van GuiHome door 140.000 tot 300.000 personen bekeken wordt, zullen zijn nieuwe formats het aantal views op het digitale platform van de RTBF ongetwijfeld verder doen toenemen.

 

De video's van GuiHome zijn beschikbaar voor sponsoring. RMB stelde een crossmedia-aanbod, samen, een mix van televisie, online-video en social media.

 

Meer info? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of te mailen naar sales@rmb.be