RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

31.10.2019

Vinz op Tarmac

Nieuw 100% live en digitaal concept voor Vinz & team op Tarmac, sinds 28/10

Vinz op Tarmac

Vinz en zijn team pakten op maandag 28 oktober in de Tarmac-metro uit met een 100 % live en digitaal concept. Dit entertainmentprogramma is elke dag van de week tussen 20u00 en 21u00 te volgen via de app, de website, het YouTubekanaal en de Facebookpagina van Tarmac. Alle facetten van deze nieuwe uitdaging zijn ook te ontdekken in audio op DAB+.

De Tarmac-familie breidde onlangs uit met de komst van Vinz, de favoriete presentator van de jonge doelgroep, en zijn nieuwe teamgenoten Lara en Nigel. Samen werkten ze een 100% digitaal en multiplatform-concept uit met een mix van radio, video, tv en streaming, helemaal op maat van de nieuwe generatie.

 

De dagelijkse uitzending VINZ creëert totale interactiviteit tussen de followers en de presentatoren en wil een vrij platform zijn voor alle jongeren. Elke avond tussen 20u en 21u te volgen op de social media van Tarmac.

 

Alle onderwerpen komen aan bod in zowel ernstige als ongewone gesprekken en pranks. Er wordt gesproken over muziek en cultuur, met bijzondere aandacht voor de artiesten en gasten die bij heel wat fans in de smaak zullen vallen.

 

Na de live-uitzending kan het programma worden herbeleefd in 'best moments of the day'-video's op YouTube en Instagram.  

 

Niets ontbreekt dus om uitstekende momenten te beleven!