RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

31.10.2019

Dolle 'Duo Run' schoenenrace

Het F.L.A.S.H.-team organiseert in duo met NRJ een wedstrijd voor Maniet ! Luxus

Dolle 'Duo Run' schoenenrace

De vindingrijkheid van het F.L.A.S.H.-team, in combinatie met een sterk partnerschap met NRJ, zorgde ervoor dat het merk Maniet ! Luxus het publiek opnieuw kon verrassen met een supergrappige wedstrijd. De gelukkige winnaars van deze 'Duo Run' sleepten in 5 dolle minuten een lading schoenen in de wacht.  

In mei dit jaar zette het creatieve team van RMB, met de steun van VivaCité, een grote schattenjacht in Wallonië op touw. Deze wedstrijd moest de promotiecampagne van de Belgische keten Maniet ! Luxus een boost geven.

 

Gezien het succes van deze actie, vertrouwde de adverteerder onze helden een andere opdracht toe. Dit keer organiseerde het F.L.A.S.H.-team een nieuwe actie op maat, samen met NRJ.

 
 

 

 Het resultaat? Een wedstrijd die een boost gaf aan de 'klant'-nabijheid en -betrokkenheid die het merk Maniet ! Luxus nastreeft:

 

1e fase:

  • Wie aan de 'Duo Run'-wedstrijd wilde deelnemen moest zich inschrijven op nrj.be en de identiteit vermelden van de medespeler met wie hij een tandem wilde vormen. De inschrijvingsperiode duurde 8 dagen, van 18 tot 25 oktober.

 

  • Tijdens deze periode hebben de presentatoren van NRJ de actie in hun uitzendingen gepromoot. De radioboodschappen werden versterkt met trailers en billboards. Wat social media betreft, werden op de Facebook- en Instagram-accounts van NRJ Belgique posts en stories over de wedstrijd geplaatst.

 

2e fase:

  • De winnaar werd bij loting geselecteerd uit de geldige inschrijvingen en door NRJ gebeld op 25 oktober in de late namiddag.

 

  • De gelukkige winnaar en zijn compagnon werden uitgenodigd in een van de Maniet ! Luxus-winkels om de volgende dag (zaterdag 26/10) deel te nemen aan de 'Duo Run'. Tijdens een dolle race van 5 minuten moest de winnaar, geblinddoekt en met aanwijzingen van zijn medespeler, door de winkel lopen en zoveel mogelijk schoenenparen in zijn maat of die van de medespeler verzamelen.

 

Een cameraman heeft deze dolle schoenenrace volledig gefilmd. En de video werd daarna op de Facebook- en Instagram-account van NRJ Belgique geplaatst.