RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

28.11.2019

DMA: de RMB-aanbiedingen

RMB stelt u zijn aanbiedingen voor de 5e D6bels Music Awards van 19/02/2020 voor

DMA: de RMB-aanbiedingen

Ontdek de commerciële aanbiedingen, samengesteld voor de D6bels Music Awards. Dit niet te missen muziekevenement, gepresenteerd door Joëlle Scoriels, wordt op 19 februari 2020 live en in primetime uitgezonden op La Deux. Naast de tv-uitzending is er ook een uitgebreide promotiecampagne op radio en online gepland.

De 5e editie van de D6bels Music Awards vindt plaats op 19 februari 2020 om 20u20 tijdens een grote live primetime-uitzending op La Deux. Een nieuwe gelegenheid om de schitterende artiesten van de Franse Gemeenschap (Federatie Wallonië-Brussel) voor het voetlicht te brengen en een fantastische muziekavond te beleven.

De DMA 2020 worden aangekondigd op de RTBF-radio's (La Première, Vivacité, Classic 21 en Pure) en op de digitale platforms van de omroep.

Het evenement, dat vorig jaar bijna 200.000 kijkers 4+ lokte, zag het aandeel jongeren van 15 tot 34 jaar stijgen met 48% vs. de vorige editie, om een marktaandeel van 12,5% te behalen.

 

Voor adverteerders zijn de D6bels Music Awards een uitstekende kans om te communiceren rond een prestigieus event. Twee mogelijkheden: mediacampagne of media + field activation. Kies de aanbieding die het beste bij u past!

 

Offre sponsoring

Offre sponsoring + field

Meer info? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of te mailen naar sales@rmb.be