RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

28.11.2019

De NRJ-ochtendshow op tv

Sta vanaf 6 januari op met de 'Wake Up Show' van NRJ op televisie!

De NRJ-ochtendshow op tv

Goed nieuws voor de luisteraars van NRJ: de 'Wake Up Show', gepresenteerd door Marco en zijn superteam, wordt vanaf 6 januari 2020 uitgezonden op NRJ Hits TV. De NRJ-content beleven op radio, online en televisie, dat is drie keer genieten!  

De beste manier om vanaf 's ochtends vroeg het nieuws mee te pikken, is afstemmen op NRJ en luisteren naar de 'Wake Up Show', gepresenteerd door Marco, Shalimar, JerM, Frisko, Tiffany en Aurélie. Vanaf 6 januari is dit programma bovendien niet enkel te horen maar ook te zien op NRJ Hits TV.

Zowel op radio als tv zijn alle ingrediënten die van deze ochtendshow een succes maken aanwezig: goede muziek, originele informatie, komische maar ook ernstige nieuwsberichten, uit het leven gegrepen onderwerpen, spelletjes, bekende gasten en newsflashes van de redactie.

Radio en tv? Voor NRJ een logische beslissing aangezien, volgens een IPSOS-peiling uitgevoerd in december 2018, 16% van de luisteraars naar de radio luisteren via een tv-toestel.

Wilt u communiceren op NRJ of NRJ Hits TV? Of meer informatie ontvangen? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of te mailen naar sales@rmb.be