RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

07.01.2020

Nieuw jaar? Nieuwe job!

Maak goede voornemens… Kom naar RMB en versterk het 'remarkable' Team!

Nieuw jaar? Nieuwe job!

Bij de start van een nieuw jaar horen goede voornemens. En waarom ook geen nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen en nieuwe collega's?

Bij RMB wordt 2020 'remarkable' ingezet, met name in het Sales Direct Team van Dominique Beuken die zijn activiteiten uitbreidt in het noorden van het land en Vlaams-Brabant.

 

Dus als fieldwork, client relations en media jouw ding zijn, en vooral als je perfect tweetalig NL/FR bent, is dit het geknipte moment om bij RMB aan de slag te gaan als Account Manager Direct.

 

RMB biedt je immers een boeiende job boordevol uitdagingen, veroveringen en trots in het 'remarkable' Sales Direct Team (*) van Dominique, Véronique, Merryl, Pierre-Stéphane, Nicolas, Philippe en Mark!

 

Account Manager Direct ? Hier verneem je er meer over !

 

(*) Het team dan je zal verwelkomen staat onder leiding van Dominique Beuken, 'Head of Direct Account'. Véronique Houbaert, Merryl Husson, Pierre-Stéphane Durieux, Nicolas Massin, Philippe Lemaire en Marc Mosbeux, de 'Account Managers' van het team, zijn elk verantwoordelijk voor een adverteerdersportefeuille.