RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

08.01.2020

De magie van The Voice Kids

Eerste blind auditions voor The Voice Kids: emoties, talenten & bereik op TOP niveau

De magie van The Voice Kids

Op La Une worden op dinsdagavond de eerste Blind auditions van The Voice Kids uitgezonden. Een frisse wind neemt de drie coaches (Vitaa, Slimane & Matthew) van deze gloednieuwe speciale editie voor 8-14-jarigen letterlijk mee op sleeptouw.

De show, een zachte mix van fun, ontroering en verbazing is helemaal af. Bovendien zorgen Maureen Louis en Prezy er op verbluffende wijze voor dat de show perfect en in een familiale sfeer verloopt.

 

Al 868.000 kijkers stemden af op de twee 'Feel Good'-uitzendingen die gemiddeld een marktaandeel van 27% behaalden en het programma naar de TOP qua bereikcijfers van dinsdag 07 en 14 januari tilden.

 

The Voice Kids valt vooral in de smaak bij jongeren, de VVA maar ook de mannen! Ruim 8% rating bij de VVA 18-54 en 7% bij de 12--24-jarigen.

 

 

The Voice oogst nog steeds en alsmaar meer ongekend succes en de KIDS-versie neemt in 2020 de fakkel meesterlijk over. Mis dus zeker de volgende zes betoverende shows op dinsdag niet, op La Une of Auvio. We duimen voor al deze schitterende jonge stemmen en wensen hun eerste grote fans een uitstekend tv-moment toe.

 

Meer informatie vindt u elke woensdagochtend via de app 'RMB Insights'

App Store Google Play

 

 

 Source : CIM Audimetrie / South -TTVsh% = Live ; Rating : Live+vosdal