RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

14.01.2020

Welkom bij T&R Elliott

Elliott Bouchar versterkt het T&R-team

Welkom bij T&R Elliott

Half december verwelkomde de Trading & Revenue afdeling een nieuwe Campaign Expert. Elliott Bouchar, afgestudeerd aan de Solvay Brussels School, besloot zijn loopbaan te beginnen in de mediawereld, meer bepaald bij RMB.

Elliott behaalde onlangs zijn diploma Management Science aan de Solvay Brussels School. Na een stage-opdracht bij Brussels Major Events, besloot hij zijn loopbaan te beginnen bij RMB. Het duurde niet lang voordat Elliott wist welke richting hij na zijn studie wilde uitgaan.

 

"Ik koos voor deze studies om een stevige basis te hebben en ook om mijn cijfervaardigheid verder te ontwikkelen. Na dit parcours, dat een beetje te klassiek is voor mijn karakter, besloot ik me op de media te richten. Ik raakte er al heel jong mee vertrouwd, want mijn ouders werken in deze sector."

 

Zin om de mediawereld te ontdekken en contact te hebben met de klanten zijn de drijfveren die Elliott ertoe hebben aangezet te solliciteren voor de functie van Campaign Expert. Maar ook de sympathieke sfeer waarvoor RMB bekend staat was doorslaggevend.

 

"RMB heeft een uitstekende reputatie en ik heb al veel gehoord over de goede sfeer die er heerst! Dat heb ik meteen bij mijn aankomst zelf kunnen vaststellen. Na een maand voel ik me hier helemaal thuis en mijn interne opleiding is binnenkort afgerond, zodat ik volledig operationeel ten dienste kan staan van mijn klanten!"

 

Welkom Elliott!