RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

14.01.2020

Uw autoradio voortaan in DAB+

'Auto packshot'-aanbieding voor de automobielsector

Uw autoradio voortaan in DAB+

In de euforische stemming die er heerst tijdens het autosalon, maakt Maradio.be gebruik van de autocommercials om DAB+ te promoten. De actie is eenvoudig: de adverteerders van de sector krijgen vijf extra seconden gratis aangeboden.

De digitale radio-uitzending DAB+ werd officieel gelanceerd op 4 november 2019. Nog even meegeven dat de overgang van analoge FM naar digitale DAB+ begon in de Federatie Wallonië-Brussel. DAB+ biedt ons meer betrouwbaarheid, een betere ontvangst en een beter geluid dan FM. De automobielindustrie heeft dit goed begrepen en integreerde deze technologie al in zijn nieuwe modellen. En dat is uitstekend, want Belgen luisteren graag naar de radio in hun auto. 

 

Maradio.be profiteert dus van de periode van het autosalon om de promotie van digitale radio kracht bij te zetten. Van 27 januari tot 29 februari biedt de zender aan adverteerders van de automobielsector 5 extra seconden gratis op alle radiokanalen voor de inlassing van een tag-on. "Et en + elle est équipée de la radio numérique DAB+. DAB+, ma radio en mieux." ("En bovendien is hij uitgerust met digitale radio DAB+. DAB+, nog betere radio.")

 

Januari is de maand van volop 'auto', 'radio'!