RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

14.01.2020

Win-win partnership!

NRJ & C&A by F.LA.S.H. vierden de eindejaarsfeesten in schoonheid

Win-win partnership!

Tijdens de eindejaarsfeesten sloegen C&A en NRJ, via ons creatieve team F.L.A.S.H. en The Story Lab, de handen in elkaar om de luisteraars tijdens de Wake Up Show van NRJ te verwennen. In de week van 16 tot 20 december viel er immers elke dag een C&A-cheque van 250€ te winnen!

#LETSCELEBRATE was de gelegenheidshashtag tijdens de week van 16 tot 20 december in de Wake Up Show van NRJ. Ons F.L.A.S.H.-team en The Story Lab plaatste de samenwerking tussen C&A en de getalenteerde DJ Sam Feldt in de kijker, door op een remix van 'winter wonderland' de speciale eindejaarscollectie van C&A te laten schitteren.

 

Het team van Marco en Shalimar van de Wake Up Show trok dus naar de C&A van het Woluwe Shopping Center om er een video op te nemen waarin de luisteraars tips kregen om, een week lang, dagelijks een cadeaucheque van 250€ te kunnen winnen. De video verscheen op Facebook en Instagram stories van de uitzending en toonde welke outfit bij welke presentator hoorde. De luisteraars moesten alleen nog maar hun kans wagen!

 

Een leuke manier om buzz te creëren rond het merk C&A, tegelijk de schijnwerpers te richten op een topprogramma van NRJ en de luisteraars te verwennen. Weer een geslaagd partnership tot stand gebracht door ons F.L.A.S.H.-team.

 

 

Zin om uw merk op creatieve manier in de kijker te plaatsen? Aarzel niet contact op te nemen met het F.L.A.S.H.-team via Dimitri Lemmens – d.lemmens@rmb.be