RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

03.02.2020

Marie-Sophie bij T&R

Marie-Sophie La Rose versterkt het Trading & Revenue-team als Campaign Expert

Marie-Sophie bij T&R

Begin dit jaar kwam een nieuwe medewerkster de rangen van onze Campaign Experts versterken. Marie-Sophie La Rose studeerde PR aan het IHECS en rondt haar opleiding af bij Trading. Ze kijkt ernaar uit zich dienstbaar te maken voor de mediabureaus!

Na haar public relations-studies bij het IHECS liep Marie-Sophie, die een passie heeft voor mode, stage in de commerciële afdeling van het Belgische handtassenmerk Neuville & Mazarin. Ze deed er ook ervaring op in de diensten logistiek, customer care en bestelbonnen.

 

Na haar stage wilde Marie-Sophie overstappen naar de media- en reclamewereld en besloot ze Campaign Expert te worden bij RMB. Dankzij deze keuze kan ze de vaardigheden die ze ontwikkelde tijdens haar studies en haar eerste professionele ervaring perfect combineren.  

 

"Na mijn ervaring in de modesector had ik zin om mijn media-opleiding aan de IHECS in de praktijk om te zetten. De vacature van Campaign Expert bij RMB sprak me dan ook onmiddellijk aan. RMB is een belangrijke speler in de mediawereld en heeft een uitstekende reputatie. Dit is dus een kans die ik zeker niet wilde missen! Na mijn eerste weken in het sympathieke en open-minded T&R-team voel ik me hier al helemaal thuis. Ik kijk ernaar uit de mediabureaus zo goed mogelijk te kunnen helpen!"

 

Welkom Marie-Sophie !