RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

11.02.2020

NRJ Talent 2020

NRJ op zoek naar jong Belgisch talent

NRJ Talent 2020

De wedstrijd NRJ Talent laat ons ook dit jaar beloftevolle Belgische artiesten ontdekken. Een uitgelezen kans voor aankomend talent om een carrière op de rails te zetten, net zoals Jali, Puggy en Stromae dit eerder al deden.

De wedstrijd NRJ Talent vindt plaats in mei en juni, tot grote vreugde van iedereen. Een mooie kans voor jonge Belgische artiesten om hun 'stem' te laten horen en hun carrière op de rails te zetten. Een meevaller voor de luisteraars om te kunnen stemmen voor hun favorieten. En last but not least een opportuniteit voor de adverteerders om - in samenwerking met het F.L.A.S.H.-team van RMB - hun merk te koppelen aan dit evenement van formaat!

 

Elk jaar biedt NRJ een artiest/groep de kans om op de voorgrond te treden door te worden uitgezonden met de vedetten van het moment. Jali, Puggy en Stromae hadden ooit al zo'n een ongelooflijke ervaring. Een initiatief dat past in het kader van de positieve NRJ (label dat gedurfde initiatieven steunt).

 

De verschillende wedstrijdfasen:

  • De inschrijvingen: met perscoverage in de verschillende media van NRJ;
  • De castingdagen: NRJ doorkruist vier dagen lang Wallonië met zijn speciale 'talent'-truck voor een casting van de kandidaten;
  • De stemming: de 20 geselecteerde kandidaten zijn een week lang te horen op NRJ.be en in die tijd kunnen luisteraars stemmen voor hun favoriet;
  • De finale: een grote slotavond om de winnaar uit te kiezen.

 

Uiteraard kan NRJ rekenen op een peter of meter om het wedstrijdmechanisme in de spotlight te zetten. Deze bekende artiest zal ook aanwezig zijn voor een fantastische showcase tijdens de grote finale.

 

Mis deze kans niet om uw merk te koppelen aan dit evenement van formaat dat u positieve zichtbaarheid geeft bij uw doelgroep.

 

Ontdek het volledige aanbod van NRJ Talent en neem contact op met het F.L.A.S.H.team: Dimitri Lemmens – d.lemmens@rmb.be