RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

20.02.2020

Gekozen Product van jaar 2020

RMB, partner van 'Gekozen Product van het Jaar', steunt innovatie

Gekozen Product van jaar 2020

RMB was partner van de 12e editie van de wedstrijd 'Gekozen Product van het Jaar' waarvan de gala-avond op dinsdag 18 februari plaatsvond in Wolubilis. Maar liefst 33 producten werden door de consumenten verkozen en bekroond voor hun innovatieve of nuttige kwaliteiten.

De jury bestaat uit ruim 5.000 Belgische consumenten die beoordelen, testen en hun mening geven over de nieuwe producten voor dagelijkse consumptie. Om kans te maken op de onderscheiding 'Gekozen Product van het Jaar' zijn innovatie en nieuwigheid de cruciale troeven. Innovatie kan betrekking hebben op het product zelf, het recept, het fabricagemethode of de verpakking.

 

De jaarlijkse enquête wordt uitgevoerd door het bedrijf Nielsen, dat voor de merken en consumenten garant staat voor onafhankelijkheid en transparantie.  

Verschillende categorieën komen aan bod: dranken, lichaamshygiëne, schoonmaakproducten, kleine huishoudelijke artikelen, doe-het-zelf, tuinieren, enz.

 

Op dinsdag 18 februari werden 33 producten bekroond die dus met trots het logo 'Gekozen Product van het Jaar 2020' mogen uitdragen, in de winkel, maar ook op televisie en radio.

 

Ontdek de gekozen producten