RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

30.04.2020

RMB bedankt de adverteerders

Covid-19: DANK aan alle merken die communiceren via de media in regie!

RMB bedankt de adverteerders

In deze crisistijden is het voor adverteerders niet altijd eenvoudig om te blijven communiceren via de media. En toch is nog een groot aantal merken en diensten actief op onze media. Beelden vertellen meer dan een lang verhaal… Daarom willen we via deze video alle adverteerders die onze mediapartners met hun campagnes ondersteunen, van harte BEDANKEN.

 

 

Sinds half maart brengt RMB zinvolle campagnes uit, met boodschappen die een echte bijdrage leveren aan onze samenleving. Dankzij deze campagnes ondersteunen de adverteerders en hun bureaus ook onze lokale mediamerken en kunnen onze partners hun informerende en entertainende rol ten volle waarmaken.

 

Onder meer om deze twee redenen bedankt RMB al zijn klanten. Deze videoboodschap drukt onze diepe en welgemeende dankbaarheid uit.

 

Uiteraard denken we ook aan de adverteerders die nu hun reclame-investeringen moeten opschorten. We wensen hen van harte veel moed toe om stand te houden. Laat ons samen en op een optimistische manier focussen op een uitweg uit de crisis!

 

Zorg voor uzelf en de anderen.

Be Safe!