RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

07.05.2020

RMB solidair met de RTBF

RMB steunt het sociale noodfonds opgezet door CAP48 en VIVA FOR LIFE

RMB solidair met de RTBF

In de context van de huidige, nooit eerder geziene gezondheidscrisis hebben CAP48 en VIVA FOR LIFE, de twee solidariteitsacties van de RTBF, een noodfonds voor sociale bijstand opgezet. RMB steunt de actie en nodigt de reclamemarkt uit om deel te nemen aan dit bijzondere liefdadigheidsinitiatief. Alle giften, zelfs de kleinste, zijn welkom.

Het coronavirus bracht een ongekende crisis teweeg. De lockdownmaatregelen haalden onze levens overhoop, veranderden onze gewoonten en zorgden voor heel wat moeilijkheden. We hopen van harte dat u niet te hard wordt getroffen. Want velen krijgen het nu bijzonder zwaar te verduren: zij die een dierbare hebben verloren, uiteraard, maar ook al degenen die sociaal en economisch kwetsbaarder zijn. Voor de kansarmen en gezinnen in armoede is deze crisis een nachtmerrie. Meer dan ooit hebben zij onze solidariteit nodig.

 

Een ommekeer voor iedereen, een ramp voor sommigen

Verenigingen die zich inzetten voor personen met een handicap, jongeren in moeilijkheden en kinderen in armoede hebben op dit ogenblik een schrijnend tekort aan financiële middelen. Daarom besloten CAP48 en Viva for life, de twee solidariteitsacties van de RTBF, om hun krachten te bundelen en een noodfonds voor sociale bijstand op te richten. RMB steunt hun actie en nodigt zijn contacten, adverteerders en mediabureaus uit om deel te nemen aan dit bijzondere liefdadigheidsinitiatief. 

 

Neem deel aan deze zinvolle solidariteitsactie! De verenigingen hebben ons nodig.

Tijdens deze vreselijke gezondheidscrisis is zelfs het kleinste gebaar waardevol. Vanaf 40 euro is elke gift fiscaal aftrekbaar.

Graag meer informatie? Aarzel niet contact op te nemen met de RTBF, per mail via gst@rtbf.be of telefonisch op 02 737 48 07. U kunt ook meteen een bedrag overmaken op rekeningnummer BE85 7324 8000 0006 met de mededeling CAP48-VFL Covid19.

 

Bedankt voor uw vrijgevigheid en solidariteit!

 

Ontdek de acties die georganiseerd worden dankzij Cap 48 en Viva for Life.

Cap 48 en Viva for Life, dat is een engagement van iedereen samen om de meest noodlijdenden een beter leven te geven. Ontdek de acties die georganiseerd worden dankzij giften op https://www.cap48.be/ , https://www.vivaforlife.be/ of via de video hieronder: