RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

07.05.2020

Covid: opmerkelijke spots

In tijden van Covid-19 geven de merken blijk van veel creativiteit

Covid: opmerkelijke spots

In deze crisisperiode passen de merken hun communicatie aan en geven ze blijk van voorbeeldige creativiteit. De afgelopen weken had RMB het genoegen opmerkelijke audio- en videocampagnes uit te brengen, met relevante boodschappen, afgestemd op de huidige situatie. Ontdek hieronder enkele fraaie voorbeelden van commercials die onlangs via onze media verspreid werden.

In deze coronatijden tonen adverteerders aan dat ze een sleutelrol spelen in de samenleving. Via hun mediacampagnes helpen ze meer bewustzijn te creëren rond de noodzaak om de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen of maken ze ons door de lockdown verstoorde dagelijkse leven wat aangenamer.

 

De boodschappen kunnen zowel solidariteit als empathie, advies, dank, emotie, optimisme of humor uitdrukken. En keer op keer zijn ze raak!

 

U alle uitzonderlijke reclamespots laten ontdekken die op dit ogenblik via onze mediapartners worden uitgezonden, is uiteraard moeilijk haalbaar. Daarom nodigen we u uit om te kijken of te luisteren naar enkele representatieve voorbeelden van de buitengewone creativiteit die de reclamesector momenteel produceert.

 

 

Zorg voor uzelf en voor elkaar.

Be Safe!