RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

13.05.2020

DHRadio vult programmering aan

Goedgevulde 'music & news'-programmering op DH Radio in coronatijden

DHRadio vult programmering aan

In deze crisistijden speelt DH Radio op de verwachtingen van de luisteraars in, met een goedgevulde 'music & news' programmering. Philippe Deraymaeker, journalist en Operationeel Directeur van de zender, licht toe hoe DH Radio bijzondere aandacht schenkt aan de artiesten van de Federatie Wallonië-Brussel. Ontdek de details in de video!

 

 

Van bij de start van de coronacrisis hebben alle mediapartners van RMB, zonder uitzondering, voortreffelijk gereageerd.

 

Ook DH Radio heeft, trouw aan zijn 'music & news'-format, zijn programmering aangepast. Wat muziek betreft, laat de zender vooral positieve en dynamische nummers horen. De radio biedt ook extra steun aan talent van de Franse Gemeenschap, meer bepaald via interviews van onze Belgische artiesten in lockdown.

 

Al sinds het begin van de lockdown laat DH Radio, die de banden met zijn publiek wil aanhalen en solidariteit wil stimuleren, de luisteraars het programma tussen 09u00 en 10u00 overnemen. Zij kunnen dan immers hun favoriete nummers opdragen aan al degenen die zich inzetten voor anderen.  

 

En omdat nieuws en informatie cruciaal zijn in tijden van crisis, werd hieraan uiteraard extra aandacht besteed. De duiding van het nieuws kwam onder meer tot stand dankzij de inlichtingen van de zusterredacties van La Libre en La DH.

 

Proficiat aan alle mediaspelers die zich hebben ingezet om ons te helpen deze moeilijke periode door te komen.

 

Be Safe !