RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

15.06.2020

The Voice Belgique – Seizoen 9

'The Voice Belgique' is terug voor een negende seizoen: de casting is open!

The Voice Belgique – Seizoen 9

De RTBF kondigt maar wat graag de start van het negende seizoen van 'The Voice Belgique' aan. De talenten die vorig jaar wilden deelnemen, maar ouder waren dan de toegelaten leeftijd voor 'The Voice Kids' (tussen 9 en 14 jaar) zullen tevreden zijn: zij kunnen opnieuw hun kans wagen! Op 4 juni opende de casting voor het volgende seizoen voor volwassenen.

Nadat de RTBF vorig jaar ons jong talent in de kijker zette, met een fantastisch en geslaagd seizoen van The Voice Kids, kondigt de omroep nu officieel de lancering aan van seizoen 9 van 'The Voice Belgique'.

 

Kandidaten die zich vorig jaar wilden inschrijven zullen blij zijn: The Voice Belgique maakt zijn grote comeback en opende de casting op donderdag 4 juni 2020.

 

Wie zal Charlotte Forest, winnares van team Matthew Irons in het vorige seizoen van The Voice Belgique, opvolgen?  Onlangs stelde Charlotte, alias 'Charles' haar eerste single 'Wasted time' voor. Een veelbelovende titel die de schijnwerpers richt op een talentvolle, jonge artieste die vast van plan is van haar muziek te leven.

 

Iedereen die zoals Charlotte, Loïc Nottet, Alice on the Roof of Blanche gedreven wordt door een passie voor muziek en een ongekende ervaring wil delen, kan zich nu aanmelden.

 

Wie wil deelnemen moet dit jaar (2020) 16 jaar zijn. Inschrijven kan tot 4 september www.rtbf.be/thevoice. Het castingteam bepaalt welke kandidaten geselecteerd worden voor de volgende fases. De productieteams stellen alles in het werk om de castings te laten verlopen volgens de geldende sanitaire voorschriften.

 

The Voice Belgique toonde het in de vorige jaren al ruimschoots aan: het programma lokt een breed, geboeid en sympathiek publiek. Een mooie kans voor de adverteerders om te communiceren in een kwalitatieve context die hoge kijkcijfers oplevert.

 

Onze teams zijn al bezig met het samenstellen van interessante commerciële aanbiedingen rond deze succesvolle tv-show.

 

Interesse? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of te mailen naar sales@rmb.be.