RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

15.06.2020

Mis dit voetbalbereik niet!

De verschillende voetbalcompetities zijn vanaf augustus/september weer op tv te zien

Mis dit voetbalbereik niet!

De voetbalcompetities die door de COVID-19-crisis werden onderbroken, mogen we vergeten. De liefhebbers kijken nu uit naar het aangekondigde seizoen 2020-2021. Begin augustus neemt het Belgische kampioenschap de draad weer op. En in september volgen de UEFA Nations League en de UEFA Europa League. Doelgericht bereik verzekerd, zowel op tv als online!

Hieronder vindt u een kort overzicht van de volgende drie belangrijkste voetbalafspraken.

Studio Foot / La Tribune

 

 

Het volgende seizoen van Studio Foot herbegint op 7 augustus 2020 en eindigt in mei 2021.

 

Studio Foot is hét voetbalmagazine in het zuiden van het land. De experten van de RTBF-sportdienst presenteren 4 tot 5 uitzendingen per week met alle voetbalactualiteit en de beste videofragmenten van het Belgisch kampioenschap:

 

  • Vrijdag op La Une: beste momenten en analyse van de wedstrijden gespeeld op vrijdag, interviews van spelers en trainers, programmaoverzicht voor het weekend

  • Zaterdag op La Une: bespreking van de avondwedstrijden met gasten en analytici

  • Zondag op La Une (23u00): speciale editie met talrijke fragmenten uit de matchen van het weekend

  • Maandag op La Deux: 'La Tribune' blikt terug op de hoogtepunten van de afgelopen dagen van het kampioenschap. In het gezelschap van andere journalisten en verschillende spelers in het kampioenschap, maken Michel Lecompte en Benjamin Deceuninck een scherpe analyse van de laatste wedstrijden. Voor de fans wordt extra aandacht besteed aan de keuze van de trainers, de speltactieken, de beslissingen van de scheidsrechters, enz.

  • Woensdag of donderdag op La Deux: speciale editie als de wedstrijden tijdens de week gespeeld worden

 

Commercieel omvat het aanbod van RMB drie media : TV (La Une & La Deux), Radio (VivaCité) en Digitaal (Auvio & rtbf.be/sport)

 

UEFA Nations League

 

 

De talrijke supporters kunnen ons nationale elftal binnenkort weer in actie zien.

 

De Rode Duivels spelen begin dit najaar twee wedstrijden van de UEFA Nations League. Rechtstreeks uitgezonden op La Une:

  • Dinsdag 8 september 2020: België - IJsland
  • Maandag 12 oktober 2020: IJsland - België

 

De UEFA Nations League is de nieuwste Europese voetbalcompetitie voor mannenteams. Ze begon in 2018 en vervangt de vriendschappelijke interlands die dikwijls van minder belang zijn voor de sponsors, omdat er soms gespeeld wordt tegen minder sterke ploegen.

 

Voor grote ploegen is deze competitie een gelegenheid om een nieuwe trofee in de wacht te slepen en deel te nemen aan evenwichtige wedstrijden. De kleine en middelgrote teams kunnen er zich mee kwalificeren voor het EK. En voor supporters is de UEFA Nations league een kans om een nieuwe competitie te volgen, waarin ze hun teams kunnen ondersteunen.

 

In zijn commerciële aanbod combineert RMB een duo tv-sponsoring met een digital pack.

 

UEFA Europa League

 

 

De UEFA Europa League is een jaarlijkse voetbalcompetitie georganiseerd door de Union of European Football Associations. Het nieuwe toernooiseizoen herbegint op 17 september 2020 en loopt af op 26 mei 2021.

 

De wedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden op La Deux, telkens op donderdagavond (behalve de finale die op een woensdag wordt gespeeld). De voetballiefhebbers zullen in totaal 25 wedstrijden kunnen volgen.

 

Het commerciële aanbod van RMB bestaat uit een cross TV/Online.

 

Geïnteresseerd in een van de drie kansen om met uw communicatie een doelgericht publiek te bereiken? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of te mailen naar sales@rmb.be.