RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

25.06.2020

De Tour hartje zomer

Ook in 2020 wordt de Ronde van Frankrijk gereden, hartje zomer weer!

De Tour hartje zomer

De COVID-19-crisis heeft de sportcompetitie flink ontregeld. Maar wees gerust, de Ronde van Frankrijk wordt deze zomer zeker gereden! Nieuwe data, nieuw magazine…van juli tot september is het doortrappen geblazen bij de RTBF.

De Ronde van Frankrijk is hét wielerevenement van het jaar. Ondenkbaar dus om een zomer door te brengen zonder de spannende Touretappes, coronacrisis of niet. Er staan nieuwe data maar ook een nieuw magazine en nieuwe programma's op de agenda! De topwedstrijd voor wielerfans is een van de niet te missen video's van juli tot september.

 

De Tour, een heel programma

  • Tour van de Belgen

De Belgen zijn grote fans van de Tour, van zijn enorme sportieve uitdaging, van zijn toprenners, maar ook van zijn fantastische landschappen. Aan de hand van archiefbeelden en getuigenissen zoomt de documentaire "Au Tour des Belges" in op de gehechtheid van België aan de Tour en op de onvergetelijke editie van 2019.

 

Het Tourverhaal begint met deze niet te missen uitzending op zaterdag 27 juni om 18u30 op La Une.

 

Wilt u graag aansluiten bij dit geweldige moment van Belgische nostalgie? Ontdek ons aanbod!

 

  • De Tour, een krachttoer

Nieuw pre-Tour 2020-programma om de knapste prestaties en mooiste etappes van deze legendarische, historisch geladen wielerwedstrijd te herbeleven. Bekende wielerfiguren van vroeger doen hun verhaal en dompelen ons onder in de grote Tourmomenten.

  • Uitzending:

    • Dagelijks, 90 min Tourgeschiedenis van zondag 28/6 tot zondag 17/7
    • Van maandag tot vrijdag, uitzending om 15u10 op La Une.
    • Zaterdag en zondag, uitzending om 14u30 op La Une.

 

Ontdek ons commerciële aanbod dat de krachten van tv en digital bundelt.

 

  • De Ronde van Frankrijk

Dit jaar wordt de Tour een aantal weken uitgesteld en zal hij plaatsvinden van 29 augustus tot 20 september. Al voor de 7e keer in de geschiedenis van de Tour wordt de 'Grand Départ' georganiseerd in het zuiden van Frankrijk. De Tour 2020 start in Nice en eindigt in Parijs. U kunt hem live volgen op de verschillende zenders van de RTBF.

 

Neem deel aan dit fantastische avontuur dankzij onze uitstekende commerciële aanbiedingen.

 

Op naar een nieuwe, veelbelovende Toureditie!

 

Interesse in een van deze drie mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of te mailen naar sales@rmb.be.