RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

14.09.2020

RMB loopt voor CAP48!

RMB gaat de grote uitdaging '100km connectés' aan, ten voordele van de CAP48-actie

RMB loopt voor CAP48!

Bij RMB hebben we het enorme geluk te mogen werken met geëngageerde mediapartners! Elk jaar steunen we met trots de CAP48-actie, op touw gezet samen met de RTBF. Dit jaar gaan we de grote uitdaging van '100km connectés' aan. Vier teams warmen zich op om tussen 21/09 en 11/10 een afstand van 100 km af te leggen. RMB nodigt de mediabureaus uit om aan de actie deel te nemen. Wie reageert op onze oproep tot solidariteit?

De '100km connectés' is een formule die toegankelijk is voor iedereen, afgestemd op de omstandigheden van de COVID-19-pandemie, en waarmee CAP48 ons uitnodigt om te wandelen of te lopen, afzonderlijk maar wel verbonden!  

 

Door in te schrijven voor het evenement '100km connectés' verbinden de deelnemers zich ertoe minimaal 200€ (solo) of minimaal 1.000€ (team van vijf personen) in te zamelen via het crowdfundingplatform van CAP48. De verzamelde som is bestemd voor het financieren van het medisch onderzoeksproject van CAP 48 rond polyartritis.

 

Eens u ingeschreven bent, bestaat de uitdaging erin solo of als lid van een team al wandelend of lopend 100 kilometer af te leggen in 21 dagen, tussen 21/09 en 11/10. Elke afgelegde stap wordt geregistreerd via de app 'OuiMoveUp', ontwikkeld voor CAP48.

 

Solidariteit en onderlinge hulp zijn woorden die ons RMBërs niet onverschillig laten: vier ultragemotiveerde teams besloten hun sneakers aan te trekken om het goede doel te steunen. Maak kennis met hen op de pagina van de CAP48-acties:

 

Go Fast

 

Les polos

 

Ensemble pour Cap48

 

Feet on Fire

 

RMB nodigt de mediabureaus uit om deel te nemen aan project en hun eigen team(s) samen te stellen. Onze regie verbindt zich ertoe de pot van het mediabureauteam dat het meeste kilometers aflegt, flink te spijzen: 500€ extra ten voordele van CAP48!

 

Ontdek alle details over het evenement « 100 km connectés »

 

Hebt u vragen over hoe u een team in uw mediabureauteam moet samenstellen? Neem gerust contact op met Mariane Bertrand, Head of Event & Internal Communication, via m.bertrand@rmb.be.