RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

12.11.2020

Nieuwe Belgische serie

'Invisible', nieuwe Belgische serie met steun van FWB-RTBF-fonds, start 22 november

Nieuwe Belgische serie

Après "La Trêve", "Ennemi Public" et "Unité 42", la nouvelle série belge issue du fonds FWB - RTBF démarre le dimanche 22 novembre pour quatre soirées exceptionnelles à suivre sur La Une & sur Auvio. "Invisible" est une série fantastique qui raconte la vie des habitants d’une ville fictive wallonne confrontés à un mystérieux phénomène d’invisibilité…

 

'Invisible' is de gloednieuwe event serie van de RTBF. Deze adembenemende fantasyreeks bestaat uit acht afleveringen van 48 minuten.

 

Ze vertelt hoe de inwoners van het fictieve Waalse stadje Creux gedurende tien dagen geconfronteerd worden met een vreemd fenomeen: sommigen van hen worden onzichtbaar... De serie probeert niet de onzichtbaarheid te verklaren, maar wel de impact van het niet gezien worden door de anderen.

 

De sterke rollen in het verhaal worden gespeeld door onder meer Myriem Akheddiou, Jacqueline Bollen, Fabio ZenoniRoda Fawaz

 

'Invisible' is te zien telkens op zondagavond (20u35) op La Une, van 22/11 tot 13/12. De serie is ook beschikbaar op Auvio in replay (gedurende 14 dagen) of om te bingewatchen van 13/12 tot 27/12.

 

De serie is een coproductie Kwassa Films - RTBF- Proximus. Ze werd geproduceerd met de steun van het FWB-RTBF-fonds voor Belgische series.

 

Creator: Marie Enthoven
Screenwriters: Marie Enthoven, Nicolas Peufaillit & Bruno Roche
Director: Geoffrey Enthoven

 

Alle details in het persdossier